​Praktisk information

Her på siden finder du praktisk information om blandt andet priser, tilskudsmuligheder, afbud og betalingsmuligheder.​ Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte mig.

​​Jeg har ikke aftale med sygesikringen (ydernummer), hvilket betyder at du ikke kan bruge en henvisning fra lægen hos mig. Men du kan have mulighed for følgende tilskudsmuligheder til betaling af samtaler hos mig:

Priser​

​​​Individuelle samtaler (50 min)

1050 kr. ​

​​​Samtaler, betalt af forsikring, arbejdsgiver eller offentligt instans (50 min)

1200 kr. ​

Parsamtaler, familierådgivning, forældrerådgivning​​​ (60 min)

1200 kr. ​

Supervision, enkeltperson (60 min)

1200 kr. ​

​Supervision, 2-8 personer​​​​ (90 min)

1500 kr. ​

Foredrag

Efter aftale​

Tilskudsmuligheder:

  • Sygeforsikringen ”Danmark”: Er du medlem af ”Danmark” (gr.1,2 eller 5) yder de et tilskud på 300 kr. pr. samtale ved mange forskellige problemstillinger, i op til 24 samtaler pr. år.​
  • Sundhedsforsikring eller pensionsordning: Rigtig mange danskere har selv eller via arbejdspladsen en sundhedsforsikring eller pensionsordning, der dækker udgifter til behandling ved autoriseret psykolog. Du kan undersøge, om dette er muligt hos dit forsikringsselskab/pensionskasse. Du behøver ikke orientere din arbejdsgiver om, at du benytter dig af tilbuddet. Du kan kontakte forsikringsselskabet/pensionskassen direkte. De er underlagt tavshedspligt.​
  • Bevilling fra kommunen: I nogle tilfælde kan kommunen helt eller delvist dække udgiften til psykologsamtaler. Har du en bevilling, kan den fint bruges hos mig. Ansøgning om en sådan sker ved at kontakte din sagsbehandler i kommunen. Læs mere om tilskud fra kommunen lige her på borger.dk.

  • Fagforening, arbejdsplads: I bestemte situationer og ved bestemte problematikker kan man evt. få tilskud fra et af disse steder til psykolog-behandling. Undersøg det hvis du er i tvivl.

Betalingsformer:

Der afregnes efter hver session med MobilePay eller kontant. Er dette ikke muligt kan der laves en særaftale om betaling via bankoverførsel senest tre dage efter afholdt samtale. Det er desværre ikke muligt at betale med dankort. 

Hvis dine samtaler betales af fx kommunen, sundhedsforsikring eller arbejdsgiver, kan jeg oftest afregne direkte med dem.

Afbudsregler:

Afbud skal ske dagen før inden kl. 16 på telefon:

26 62 88 72 eller på mail:

mail@silkeborgpsykolog.dk

Ved senere afbud opkræves fuldt honorar.​

Udeblivelse:

Ved udeblivelse uden afbud opkræves fuldt honorar.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firma

Autoriseret Psykolog Sisse Bune

CVR: 38595415

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 62 88 72

E-mail: mail@silkeborgpsykolog.dk

Adresse

Søndergade 14, 1. sal, tv - 8600 Silkeborg

​Klik her for rutevejledning